Man lär sig av sina misstag!

Satte vår kombinerade ugn/micro på 200 grader och fortsatte förbereda maten till julbordet. Efter en stund tyckte jag dock att det började lukta lite märkligt från ugnen, så jag öppnade luckan och ut välde det rök och där på botten i ugnen var det en kladdig sörja som typ kokade…

… först fattade jag inte alls vad det kunde vara för någonting, tills jag kom på att jag glömt micro plastkupan och nu hade hela kupan smält och då menar jag verkligen hela!

Jag kommer nog aldrig mer glömma micro plastkupan i ugnen, för det är väl så att man lär sig av sina misstag?

Tänker att det finns en oerhört viktig förmåga att utveckla i livet och det är att lära sig av sina misstag, för misstag är oundvikliga och vi gör dem gång på gång eftersom det på något märkligt sätt är livets gång.

Om jag skulle börja analysera mitt liv i detalj skulle jag nog upptäcka att det bland annat består av en lång rad av misstag. Skulle nog kunna skriva en hel bok om alla fel jag gjort, men nöjer mig här och nu med att berätta om plastkupan i ugnen.

När man begår ett misstag är det bra om man kan stå för det. Att erkänn för sig själv och andra att man liksom klantat till det, försöka lära sig något av det och sedan försöka göra det bästa av situationen.

När ugnen sedan hade svalnat kunde vi plocka ut micro plastkupan igen, dock var den då platt som en pannkaka!

/ Urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: