Att vara människa

Att vara människa är inte så enkelt och ibland känns det verkligen som en konst att kunna navigera runt i olika sociala relationer, samspel och grupper.

Vi är alla komplexa varelser som många gånger är svåra att förstå, för ingen av oss är ju den andra lik.

Någon är halv, någon är hel. Nå’n tror dig alltid ha rätt, nå’ n bekänner sina fel

Freda

Ingen enda av oss är en förutsägbar robot så därför kan man inte alltid veta hur en person kommer att reagera från en situation till en annan. Alla kommer vi ju bärande på olika bagage här i livet.

Jag tänker att varje människa har en enorm bubbla över sig med idéer, tankar, minnen, drömmar och smärtor, och ibland kan jag bli förvånad att allting får plats

Bob Hansson

Att komma ihåg att varje människa man möter har känslor, sorg, glädje, rädsla och allt det andra inom sig tror jag kan förändra liv.  

De människor vi möter i våra liv har gått igenom massa saker som vi inte har en aning om, och om man har det i åtanke tycker jag att varje individ på något sätt blir ännu mer levande!

Då vi aldrig helt och fullt kan förstå vad någon går igenom eller har gått igenom, borde vi heller aldrig döma någon för hur de bemöter saker som händer i deras liv.

Tillsammans behöver vi skapa acceptans och insikt i det är svårt att vara människa och att varje människa har en ande, kropp och själ som hänger ihop med varandra. Och om man drar i en av dessa så kommer alla delarna att påverkas.

/ Urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: