Genom kameralinsen blir världen vackrare

Det sägs ofta att livet är som en film som ständigt rullar på och är man inte snabb nog att observera vad som händer missar man mycket. Kanske är det är just därför som jag gillar att fotografera.

För mig är det en slags avkoppling att gå runt i en skog eller i en park och fotografera, vilket innebär att själva processen är minst lika viktig som slut resultatet.

Om vi börjar se oss omkring efter fotograferingsobjekt som vi ska lägga upp på Instagram eller Facebook, skärps vår blick. Tänk att så mycket som vi annars inte lägger märke till, utan bara springer förbi är värt att fotografera. I bästa fall skänker det oss en välbehövlig förundran inför livet och världen.

Magnus Sundell

Så fort jag tar fram mobilen eller systemkameran är det som att min hjärna sätter igång och letar efter fina vinklar och detaljer. Det är som att världen blir vackrare genom kameralinsen, samtidigt som det ger mig rätt perspektiv på tillvaron, jag blir liten och Gud blir stor.

Det är som att jag genom kameralinsen upplever ännu mer av Guds storhet, då fotograferandet ger mig tid att stanna upp, reflektera och se alla det vackra, färgerna och detaljerna som man annars ofta missar.

/ Urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: