Tvätta mig vit som snö

Förstår att snöandet väcker en hel del känslor och misstänker att alla inte är lika förtjusta i snö som jag, men jag gillar verkligen snö. När det är så där vackert vitt överallt, såsom det var idag.

Det är så härligt när snön lyser upp lite i denna mörka årstid. I och för sig har jag inget emot mörker, men måste säga att det är ju trevligare när det är vitt ute.

Men tyvärr verkar det snart vara över för denna gång, då det imorgon eftermiddag ska bli varmare väder och regn. Misstänker att snön då smälter bort och att det istället blir blött och slaskigt. Då kommer jag nog gnälla lite, för sådant väder gillar jag inte och den snö som nu faller känns ju lite onödig om den ändå ska smälta bort imorgon.

Många längtar redan till våren men ärligt talat så har ju vintern knappt börjat och när jag idag pulsade fram några kilometer i det vackra vinterlandskapet blev jag påmind om ett bibelord i Psaltaren som nu blivit min bön: Skapa i mig Gud ett rent hjärta, tvätta mig vit som snö!

Ge mig en omgång i tvätteriet så att jag blir ren, skrubba mig ordentligt så att mitt liv blir vitt som snö

Psaltaren 51:9

/ urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: