Välkomna!

Välkomna till Hildas cafe i Immanuelskyrkan, Örebro imorgon. Ta en fika eller en god macka och lyssna på min livsberättelse om att bli utsatt för ett flertal grova våldsbrott och hur jag kunnat resa mig och gå vidare i livet. Hur det påverkat mitt liv och min kristna tro

Det blir en ärlig och självutlämnande kväll om posttraumatisk stress, terapi, att finna mening i meningslösheten, förlåtelse och att vara medmänniska. Att finna Gud på tillvarons botten och hur en livskris kan göra att tron växer.

/ Urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: