Jag är en del av alla jag mött

Jag tror att vi människor utvecklas på en rad olika sätt i mötet med andra människor, vilket också innebär att varje människa vi möter är mer än vad vi först ser och förstår.

Från början är vi som oskrivna blad i en bok men med tiden fylls de tomma sidorna med innehåll, genom att vi får nya erfarenheter och kunskaper i mötet med andra.

Jag är en del av alla jag mött

Alfred Tennyson

På gott och ont, till nytta och skada, till fördel och nackdel är vi alla en del av alla vi mött.

En del människor har hjälpt mig medan andra möten stjälpt mig. En del människor har på ett underbart sätt berört mig på djupet medan andra gjort avtryck som svider. I mötet med vissa människor har jag blivit mitt bästa jag medan andra bringat fram mina sämsta sidor.

En del möten med andra människor känns både roliga och intressanta medan andra känns tråkiga och besvärliga. Vilka av dessa som berikar vårt liv, våra tankar och förmågor på sikt är inte alltid så lätt att veta, men jag tror faktiskt att vi behöver båda kategorierna av möten för att kunna utvecklas.

/ Urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: