Skogen omfamnar mig

När livet skaver och gör ont är det väldigt skönt att ge sig ut i skogen, för oavsett vilket skick jag befinner mig i så finns skogen där för att omfamna mig. Oavsett årstid så står träden där ute i skogen och väntar på mig.

Gå ut i skogen en stund. Träden förstår

Peter Svärdsmyr

I skogen har många av mina tankar och funderingar växt fram och bearbetats. Där har svåra beslut fattats och träden de har fått ta del av mina innersta tankar och hemligheter och det sköna är att de förstår…

… Och de förstår inte bara mina tankar och funderingar utan de förstår också mina känslor. Både de känslor jag visar utåt och de som jag med all kraft försöker dölja både för mig själv och min omgivning.

Tid som spenderas vid träd är aldrig bortkastad tid

Katrina Meyer

För mig är det aldrig bortkastad tid att vistas ute i skogen, för där får jag en känsla av att bli omfamnad och omhändertagen. Ungefär som att skogen är en terapeut.

Stillheten och tystnaden i skogen hjälper mig att sortera bland mina tankar, funderingar och känslor… Den får mig att inta ett större perspektiv och bli ödmjuk, vilket förhoppningsvis gör att jag blir snällare och bättre på att omfamna mig själv.

/ Urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: