Everybody has a story

Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

Alla du möter utkämpar en kamp du inte vet något om. Var snäll. Alltid

Ian Maclaren

Min vän Mats Dernánd släppte igår den sköna låten ”Everybody has a story”, en duett tillsammans med Emma Nilsdotter. Texten har sitt ursprung i Ian Maclarens citat.

Everybody has a story they hide inside. Silent movies on replay when lights go out. Scenes of failure and betrayal that tear y’apart so don’t judge me to hard and I will be gentle with your heart

Det är en låttext om uppbrott, misslyckanden och svek. Om det som ständigt pågår i vårt inre men som vi ofta väljer att hålla för oss själva. Om vikten av att vara tålamodiga och att visa varandra förlåtelse. För tyvärr har vi människor lätt en tendens att döma varandra, då vi inte riktigt vet vad som ligger bakom en annan människas åsikter och beteenden.

Beneath the surface our hidden secrets speak without a word. I think your nervous. I feel the tension in the air. Behind the mask i know you’re scared. Heart will speak to heart reveal what’s in the dark.

Precis som texten säger tror jag att det under ytan finns dolda hemligheter som talar utan ett ord. Vi anar att de finns där, men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.

Tänk om vi alla skulle bli mer frimodiga och öppna våra hjärtan. För alla har vi en historia, men alla berättar inte sin historia och vi frågar inte heller! Men tänk på att alla du möter kämpar med något som du inte vet. Så var snäll. Alltid.

/ Urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: