Brysselkål, rödbetssallad och vinbärsgele

Jag fattar att det låter lite konstigt, men faktum är att denna jul var det typ första gången jag smakade brysselkål och rödbetssallad.

Trots att jag i princip aldrig smakat brysselkål och rödbetssallad tidigare så har jag tänkt att jag inte tycker om det. Men ack så fel jag hade, det var ju riktigt gott med både brysselkål och rödbetssallad och dessutom åt jag mammas vinbärsgele på annandagen. Det där röda dallret som passar utmärkt till kyckling och kött men som jag inte vågat testa tidigare. Jag har nämligen trott att det varit lingon och lingon tycker jag ju inte om, i och för sig har jag typ aldrig smakat lingon.

Tänk om man skulle bli ännu mer modig i att pröva nya sakert. Våga testa att äta något man inte gjort tidigare eller lyssna på något annat än det man vanligtvis lyssnar på någon gång.

Troligtvis skulle vi nog bli förvånad. För det vi tror att vi hatar kanske vi skulle tycka om bara vi gav det en chans. Och gillar man det inte så har man som ju inte förlorat något på det. Men gillar man det så har man kanske hittat något som man kan njuta av resten av livet.

 / Urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: